dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Op camper roadtrip in Europa

De zomer komt er weer aan, dat betekent volop zon en hoe kun je daar nou beter van genieten dan met een camper rondrijden door Europa? In dit artikel neem ik jullie mee langs de beste vakantiebestemmingen van 2021.

De prachtige fjorden

In het noorden van Europa vinden we de Scandinavische landen, waar je in de winter heerlijk kunt skiën door het gebergte is er in de zomer ruimte voor genoeg zomerse pret. Geniet ook in de zomer van deze unieke bergketens.

De laars ontdekken

Het prachtige Italië behoort zeker tot een van de beste vakantiebestemmingen van 2021, in dit mooie laars-gevormde land vind je van alles wat. Naast het hoge noorden vind je in Italië prachtige kuststreken waar je in alle rust kunt genieten.

Het hoger opzoeken in de Alpen

Een ander bekend fenomeen, de skigebieden opzoeken in hartje zomer. De alpen bieden een perfecte locatie voor een niet al te hete, maar wel prachtige vakantiebestemming! De prachtige Zwitserse ‘Grand Tour’ van 1600km is hier ideaal voor.

Oost-Europa verkennen

Van het populaire Zuid-Europa gaan we nu naar het Oosten, naast de bekende vakantiebestemmingen zoals Kroatië en Slovenië worden landen als Hongarije en Slowakije ook steeds populairdere zomer bestemmingen.

In eigen land

Wie denkt ver te moeten reizen voor een mooie vakantie heeft het mis, ook in Nederland is er oneindig veel te zien. Naast kustplaatsjes als Vlissingen, Renesse en Kamperland heb je in het noorden ook de Waddeneiland waar je van oneindig lang van de Noordzee kunt genieten. Geen zin in zee? Geniet dan van de prachtige Nederlandse natuur zoals bijvoorbeeld de Veluwe.

De verzekering

Je wilt natuurlijk met een gerust hart op vakantie gaan en daarom kan een roadtrip verzekering erg gunstig zijn. Wat is naast het verzekeren van je auto nog meer aan te raden? Wanneer je een reis naar het buitenland maakt is het belangrijk dat je je op alles voorbereid bent, in het ergste geval gebeurt er een ongeval en dan wil je daar uiteraard op voorbereid zijn. Daarom is het aan te raden om een een goede internationale ziektekostenverzekering te hebben. Door de roadtrip verzekering kunt u in alle rust genieten van de vakantie!

0