dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Top 5 vakantiebestemmingen voor 2021

By Posted on

Het is weer de tijd om een mooie reis te boeken, zodat je in 2021 weer op vakantie kunt gaan. Want was is er lekkerder dan verre reizen maken in 2021 en er even een tijdje helemaal tussenuit te gaan? Maar als je plannen hebt voor verre reizen maken in 2021, wat zijn dan de beste vakantiebestemmingen? Wil je in 2021 weer op vakantie gaan, dan zit je sowieso goed als je voor een van de onderstaande top vijf vakantie bestemmingen kiest!

1. Costa Rica

Veel mensen die ooit een keer in Costa Rica zijn geweest, zijn van mening dat dit land een van de mooiste plekken op de aarde is. Vooral de prachtige flora en fauna die Costa Rica te bieden heeft – de variatie aan planten, dieren en natuur – is uniek in de wereld. Geen land ter wereld heeft namelijk zo’n grote biodiversiteit als Costa Rica.

2. Japan

Wil je verre reizen maken in 2021, dan moet je dit seizoen zeker een meerdaagse reis naar Japan maken. Als er één land op de wereld is dat je als globetrotter en wereldreiziger moet hebben bezocht, is het Japan. Waarom? Vanwege de prachtige berglandschappen in dit land, de Mount Fuji is een must see (!), de schitterende Shinto tempels in en rond Kyoto en de vele hypermoderne steden, zoals Yokohama, Tokio en Osaka.

3. Zuid-Afrika

Een van de meest fantastische landen op aarde is Zuid-Afrika. De natuur van dit land is adembenemend. Natuurlijk bezoek je, als je in 2021 weer op vakantie gaat, in Zuid-Afrika de megastad Johannesburg, een of meer natuurparken, terwijl ook Robben Eiland niet op je to do-lijstje mag ontbreken!

4. Nieuw-Zeeland

Voor de liefhebbers van natuur en cultuur is Nieuw-Zeeland een van de beste landen om met een bezoek te vereren. Huur een camper en doorkruis de indrukwekkend mooie natuur van dit land. Ontmoet de Kiwi’s, de oorspronkelijke bevolking van dit land en neem zeker ook een kijkje in de prachtige hoofdstad Wellington en de stad Christchurch.

5. Mexico

Mexico is de bakermat van tal van Midden-Amerikaanse culturen, zoals de Inca’s en de Azteken. Qua cultuurgoed vind je in dit prachtige land geweldige tempels, oude architectuur en natuurlijk eeuwenoude steden als Mexico City, Acapulco en Veracruz. Een absolute aanrader tijdens een rondreis door Mexico is een bezoek brengen aan het schiereiland Yucatan. Hier vindt je naast idyllisch mooie stranden ook prachtige tempels en bruisende, cultuurrijke plaatsen.

0