dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Hoe regel je een fietsvakantie in Cambodja en Vietnam?

By Posted on

Wil je Azië op een andere manier leren kennen? Stap dan op de fiets. Heerlijk actief! Fietsend door Cambodja en Vietnam trekt het landschap langzaam aan je voorbij, zwaaiende mensen en de mogelijkheid om overal te stoppen waar jij wil. Je komt in contact met de lokale bevolking en je ervaart de ultieme vrijheid. Fietsend door Cambodja en Vietnam ontdek jij de minder toeristische kant van deze landen. Fiets door rijstvelden, jungle en stop bij mysterieuze tempels. Een fietsvakantie in Vietnam en Cambodja organiseren is helemaal niet lastig. Jij hebt het zo geregeld. Vind hier de tips voor jouw ultieme fietsvakantie in Cambodja en Vietnam. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fietsvakantie Vietnam of een fietsvakantie Cambodja. Alle voordelen van zowel een georganiseerde als een zelf georganiseerde vakantie op een rij.

De voordelen van een georganiseerde fietsvakantie in Cambodja en Vietnam

Diverse reisorganisaties bieden georganiseerde groeps- en/of individuele fietsvakanties aan door Vietnam en Cambodja. Voordeel is dat de route voor je is uitgestippeld en de accommodaties geregeld. Je hoeft dus alleen maar te genieten al fietsend door Cambodja en Vietnam. Je fiets is ter plaatse geregeld, deze hoef je niet zelf mee te nemen. Geen gesleep met bagage want die reist per bus het land door en staat klaar op je accommodatie. Al fietsend door Cambodja en Vietnam hoef je aan je bagage niet te denken. Meestal heb je de beschikking over een lokale gids die het land goed kent. Wanneer je alleen reist biedt een groep gezelligheid en motivatie. Een georganiseerde fietsvakantie in Cambodja en Vietnam heeft vele voordelen en is vooral geschikt voor de minder ervaren reiziger die actief op vakantie wil en de reiziger die hecht aan enig comfort.

Fietsen door Cambodja en Vietnam, doe het zelf!

Wanneer je de reis zelf organiseert dan kun je zelf de route bepalen. Je kunt de keuze maken voor een fietsvakantie Cambodja, een fietsvakantie Vietnam of een combinatie van beide. Wil je graag langs de tempels van Angkor Wat of heb je andere plannen? Je bepaalt het helemaal zelf! Je fiets neem je eenvoudig mee in het vliegtuig. Je geeft je fiets op als extra bagage bij het boeken van de tickets. Travel light want jouw bagage neem je zelf mee op de fiets en dit gaat het makkelijkst in goede waterdichte fietstassen. Vergeet bij het uitstippelen van je route geen rustdagen in te plannen dan wel mogelijkheden om je route te verkorten. Bedenk waar je langer wil blijven dan 1 of 2 dagen. Hotels en bed & breakfast kun je via de diverse websites boeken en soms ter plaatse. Twijfel je over de route, de haalbaarheid en/of de wegen wel vlak genoeg zijn onderweg? Overweeg dan om je reis individueel samen te stellen bij een reisspecialist in fietsvakanties door Azië. Zij denken graag met je mee en bieden je de gewenste ondersteuning bij je fietsvakantie in Cambodja en Vietnam.

Vergeet fietsend door Vietnam en Cambodja niet te genieten van al het moois om jou heen!

0