dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Redenen waarom jij een streamingcamera moet aanschaffen

By Posted on

Een streaming camera is de perfecte keuze om direct beelden naar uw favoriete social media kanaal of persoonlijke blog te sturen. Doordat je met dit type camera live beelden kunt genereren, trek je direct een publiek dat kan blijven kijken zolang de stream loopt. Ideaal als je een buitenactiviteit gaat doen of beelden van jouw favoriete sport in beeld wilt brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen aan jouw wensen worden aangepast. Een verbinding wordt opgezet via WiFi of eventueel een ethernetkabel en de beelden kunnen direct via een laptop of smartphone worden bekeken.

Opnemen in hoge kwaliteit

Een groot voordeel van streaming camera’s is dat ze beelden kunnen vastleggen tot wel 8K. Op deze manier creëer je Ultra HD beelden die op hoogwaardige beeldschermen kunnen worden bekeken en de kijkers de ultieme ervaring bieden. Door ingebouwde beeldstabilisatoren worden schokkende bewegingen tenslotte beperkt. Belangrijk hierbij is dat je gebruik maakt van een passend statief. Sommige modellen beschikken al over een standaard waarmee ze op kasten of muren geplaatst kunnen worden.

Veelzijdig en krachtig

De kracht van streamingcamera’s ligt in de veelzijdigheid aan opnamemogelijkheden en ondersteunende functionaliteiten. Niet alleen de stevige constructie, maar zeker ook de verschillende kwaliteitslenzen zorgen ervoor dat de stream op een continu hoog niveau blijft doorgaan. Via een ingebouwde microfoon worden de geluiden vastgelegd en aan het beeld gekoppeld. Streaming camera’s hebben een beeldhoek die wel kan oplopen tot 360°. Hiermee wordt het mogelijk om volledige omgevingen in beeld te brengen en de kijkers onderdeel te laten worden van de ervaring.

Totaalplaatje

Om het beste uit de mogelijkheden van de streaming camera te halen, is het aan te raden enkele accessoires aan te schaffen. Hierbij dien je te denken aan een ledlamp om omgevingslicht naar wens af te stellen en een statief, zoals een monopod of gorillapod, om stabiliteit van de beelden te garanderen. Verder kan je indien de camera nog niet beschikt over een ingebouwde microfoon een los exemplaar aanschaffen. Tenslotte is het handig om een extra accu te kopen wanneer je voor langere tijd een stream wilt laten draaien.

Een uitgebreid aanbod

Naast de camera’s die hierboven zijn genoemd heeft Kamera Express nog veel meer streamingcamera’s in hun aanbod staan. Benieuwd welke dat allemaal zijn? Neem dan snel een kijkje op de website van Kamera Express en laat je inspireren!

0