dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Waarom heb ik een doorlopende verzekering voor mijn reis nodig?

By Posted on

Een doorlopende reisverzekering kan misschien een overbodige zaak lijken. Het hebben van een doorlopende verzekering voor je reis kan echter veel voordelen hebben. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Waar je ook op reis gaat, een doorlopende verzekering dekt je als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt of autopech. Daarnaast biedt een doorlopende reisverzekering je ook dekking bij ongevallen, ziekte of overlijden. In dit artikel zullen we je meer informatie geven over de doorlopende reisverzekering. Lees gerust verder voor meer informatie.

Waarom een doorlopende verzekering voor reis afsluiten?

Wanneer je een doorlopende verzekering afsluit, dan sluit je de verzekering voor 365 dagen af. Dit betekent dat je het gehele jaar door bent gedekt met deze reisverzekering. Hoe langer je op vakantie gaat, des te voordeliger het is om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Naast de doorlopende reisverzekering heb je ook de keuze uit de kortlopende reisverzekering. Echter is het voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten, als je langer of meerdere malen per jaar op vakantie gaat. 

Wat valt er onder de doorlopende verzekering?

Wat valt er onder er de doorlopende verzekering? De basisverzekering voor je reis dekt materiele schade zoals schade aan je bagage, als ook persoonlijke schade. Bij persoonlijke schade kun je denken aan letselschade. Wanneer je een doorlopende verzekering wilt afsluiten, heb je de mogelijkheid om aanvullende dekkingen te kiezen. Voorbeelden van veel gekozen aanvullende dekkingen zijn: wintersport, vervangend vervoer en annuleringsverzekeringen. Ben je op zoek naar een goedkope verzekering voor je reis? Zoek dan niet verder. Verzekering.nl biedt kortlopende, doorlopende en aanvullende reisverzekeringen aan. Bekijk wat er mogelijk is voor jou via Verzekering.nl. 

Waar kan ik een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een doorlopende reisverzekering kan een goede uitweg bieden, wanneer je onbezorgd op reis wilt gaan. Met een doorlopende verzekering ben je het gehele jaar door goed gedekt tegen materiele en persoonlijke schade. Wil je een doorlopende reisverzekering afsluiten, maar tegelijkertijd niet onnodig te veel betalen? Dan is dat goed mogelijk door onze website te bezoeken. Via Verzekering.nl kun je de goedkoopste reisverzekeringen vergelijken en afsluiten. Bespaar flink op je premie en sluit een verzekering af via Verzekering.nl.

0