dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Verwarmde sokken in de winter

By Posted on

Koude voeten kunnen je enorm belemmeren tijdens je activiteit. Zeker wanneer je bezig bent met je activiteit en je moet veel lopen of staan. Dit kan op je werkplek zijn, maar ook  tijdens je wintersport. De verwarmde sokken zijn hiervoor de juiste oplossing en bieden een goede warmte voor je voeten. Lees hieronder informatie over deze handschoenen.

Verwarmde sokken

De verwarmde sokken zijn warme en comfortabele sokken. Dit komt doordat er verwarmingselementen door de sokken heen lopen. De verwarmingselementen lopen aan de voorkant van je voet. De sokken worden wel warm tot 68 graden. Door deze warmte zal je zeker geen koude voeten meer krijgen. De sokken zijn niet voorzien van een speciale isolatielaag. De isolatielaag komt wanneer je je schoenen draagt. Doordat je schoen over je voet (dus over je sok) heen zit, blijft de warmte in de schoenen. Zo blijven je voeten lekker warm, zeker met de temperatuur waar ze naar kunnen oplopen. De verwarmde sokken zijn er in een lage en hoge variant. In bijvoorbeeld een wandelschoen kan je gaan voor de lage sok. in hogere schoenen zoals een skischoen kan je gaan voor de hoge variant. 

Deze sokken  werken op accu’s. Deze accu’s zijn er in verschillende sterktes, namelijk de 2.600, 3.000 en de 3.800. De verwarmde sokken kunnen op drie verschillende warmtestanden. Zo kan je de juiste warmte bepalen die het beste voor jou werkt. Let wel op dat de warmte die jij het langst aan wilt hebben ook bepalend is voor de duur van de sokken. Hoe warmer hoe meer stroom de sokken zullen gebruiken. De accu’s sluit je aan aan de aansluitkabel waardoor de sokken zullen gaan   werken. De aansluitkabel zit verwerkt in een vakje/ zakje. Hier kan je ook de accu in doen. Zo heb je geen last van de accu en blijven het comfortabele sokken. 

Zoals net beschreven staat hebben de verwarmde sokken drie verschillende warmtestanden. De sokken gaan aan door de knop in te klikken. Wanneer je blijft  klikken op de knop veranderen de sokken van warmtestand. Dit kan je zien door de streepjes die licht geven op de sok. drie strepen betekent voluit en staat de sok op de warmste stand, twee streepjes die branden is middelste warmtestand en één streepje is de laagste (koudste) stand. Er zit een afstandsbediening bij. hiermee kan je op afstand bepalen of de sokken aan/uit en welke stand ze moeten staan. Zo hoef je dus niet de hele tijd via de sok alles aan te klikken. 

Gebruik

De verwarmde sokken kan je bij verschillende activiteiten gebruiken. Op koude werkplekken zoals:in de koelcel, beroepen in de buitenlucht (politie, hovenier, stratenmaker, bouwvakkers, postbode of in de agrarische sector). Bij dit soort werkzaamheden kan je veel koude temperaturen ervaren en wil jij je voeten goed warm houden. Ook voor andere momenten zijn de verwarmde sokken geschikt, denk aan tijdens de wintersport of wanneer je een buitenwandeling aan het maken bent in een koud gebied.

Conclusie 

De verwarmde sokken zijn handige sokken om je voeten goed warm te kunnen houden tijdens je activiteit. Door de uitleg weet je nu veel beter hoe de sokken werken en wat ze je te bieden hebben. Ben je een echte koukleum en ben je geïnteresseerd in meerdere verwarmde kleding neem dan zeker een kijkje bij Comfort-Producten

0