dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Vergroot de productiviteit van je bedrijf door een teambuilding uitje met overnachting.

Het zal geen verrassing zijn dat werknemers beter kunnen samenwerken als ze elkaar beter kennen. Je personeel zal beter als team kunnen functioneren als ze weten wat ze van hun collega’s kunnen verwachten en wat ieders sterke punten zijn. De productiviteit binnen je onderneming zal zichtbaar stijgen als je mensen als een team aan de slag kunnen gaan. En de beste manier om dit te bereiken is door actief te werken aan teambuilding binnen je bedrijf. 

Natuurlijk kun je dit proberen te verwezenlijken met allerlei activiteiten op kantoor, maar dan blijft het lastig om mensen uit de rol te trekken die ze op kantoor vervullen. Een veel effectievere manier om er voor te zorgen dat je verschillende werknemers elkaar ook buiten kantooruren leren kennen is door het organiseren van een bedrijfsuitje. Een meerdaagse trip gericht op teambuilding met overnachting, zorgt ervoor dat je personeelsleden hun echte gezicht laten zien en actief deelnemen aan een vooraf bedacht programma dat er op gericht is jouw mensen beter op elkaar in te laten spelen. 

Je kunt kiezen voor bedrijfsuitjes gericht op cultuur, fysieke uitdaging of natuur

Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, zijn er drie soorten meerdaagse bedrijfsuitjes te organiseren. Met Culturele eyeopeners maak je kennis met een andere cultuur, waardoor je een bredere blik op de wereld krijgt en meer waardering voor je eigen omgeving. Als je kiest voor actieve uitdagingen krijg je een programma voorgeschoteld waarbij je samen met je personeel fysieke grenzen gaat opzoeken. Want fysiek en mentaal fit zijn is een voorwaarde om er zeker van te zijn dat iemand zich goed voelt, wat zich vervolgens natuurlijk uit om de werkvloer. Door samen een actieve uitdaging aan te gaan creëer je een waar teamgevoel. Maar je kunt ook ervaren hoe mooi de wereld is en alle schoonheid die de natuur te bieden heeft ontdekken tijdens een bedrijfsuitje. Kies in dat geval voor het thema Een met de natuur!

Welk thema voor jouw personeel het best geschikt is, dien je natuurlijk zelf te bepalen. Dat is afhankelijk van jouw bedrijf en datgene wat je met je personeel wilt bereiken. Teambuilding kan bij alle type personeelsreizen worden toegepast. Nadat je een keuze hebt gemaakt die aansluit op jouw wensen, wordt er een speciaal programma opgesteld waarmee bij je medewerkers of cultuur, of natuur of fysieke gesteldheid onder de aandacht wordt gebracht alvorens aan het bedrijfsuitje wordt begonnen. Tijdens de trip zelf beleeft je personeel allerlei fantastische ervaringen die ze met hun collega’s kunnen delen. Na afloop van de trip volgt ook een vervolgprogramma, om er zeker van te zijn dat je optimaal gebruik kunt maken van de resultaten die je tijdens een weekendje teambuilding hebt weten te bereiken. 

Teambuilding is fundamenteel in deze tijd van het coronavirus

Natuurlijk is teambuilding vandaag de dag heel erg belangrijk. Sinds de intrede van het coronavirus is thuiswerken de nieuwe norm geworden en is het op kantoor erg stil geworden. Dat heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de manier waarop je medewerkers met elkaar aan bepaalde projecten moeten samen werken. Des te belangrijker is het om er zorg voor te dragen dat je personeel goed op elkaar is ingespeeld en weten wat ze aan elkaar hebben. 

Zodoende dat er ook in deze tijd bedrijfsuitjes kunnen worden gedaan, helemaal corona proof. Er zijn natuurlijk wel de nodige regels die gevolgd dienen te worden. Zo zullen alle deelnemers voorafgaand aan een personeelsreis zorgvuldig getest moeten worden. Zij die positief testen of in afwachting zijn van de uitslag ten tijde van de reis, zullen helaas van deelname worden buitengesloten. 

Bedrijfsuitjes kunnen tegenwoordig corona proof georganiseerd worden

Daarnaast gelden uiterst strikte hygiëneregels tijdens de reis. Zo dien je met nodige regelmaat je handen te wassen. Gebruik daarbij minstens 20 seconden lang water en zeep. Als er onverhoopt geen water aanwezig is, maak dan gebruik van aanwezig desinfectiemiddel. Hoesten en niezen doe je in je elleboog en verder dien je te desinfecteren nadat je je neus snuit of het toilet bezoekt. Handen schudden is uit den boze en natuurlijk dien je er zorg voor te dragen dat je ten alle tijd minstens anderhalve meter afstand behoudt tussen jou en de andere deelnemers. 

0