dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Tips voor het reizen met een baby

By Posted on

Er is bijna niets mooier dan met je kleintje op reis te gaan. Heerlijk in een andere omgeving, lekker eten en lekker luieren. Maar je kunt ook op stap in eigen land, lekker wandelen, een bezoekje aan familie of vrienden, of een dagje uit naar het strand. Als je kindje nog niet zelf kan lopen of net de eerste stapjes heeft gezet, heb je voor op reis natuurlijk nog een buggy nodig. Maar dan het liefst wel één die handig is in het gebruik voor jou als ouder. En ook nog eens comfortabel zit voor je kindje. De Babyzen Yoyo is voor alles wat je wilt ondernemen de ideale buggy om mee te nemen. Maar naast een handige buggy zijn er nog meer zaken waar je op moet letten als je gaat reizen met een baby.

Vliegen met je baby

Op reis gaan met de auto is wat eenvoudiger dan met het vliegtuig. Baby’s tot 2 jaar vliegen gelukkig gratis maar moeten dan wel bij je op schoot zitten. Dat is soms best lang voor zo’n kleintje dus zorg voor voldoende afleiding. Als je kiest voor een nachtvlucht kan je kleintje lekker op je schoot in slaap vallen. In sommige vliegtuigen is er een kinderbedje (bassinet) aanwezig. Informeer hier op tijd naar.  Aangezien je vaak hele stukken moet lopen op een vliegveld is een draagzak of buggy echt noodzakelijk. Dat buggy mag je doorgaans tot de gate gebruiken, het personeel zorgt er vervolgens voor dat de buggy in het bagageruim komt. De Babyzen Yoyo staat erom bekend dat het ontzettend gemakkelijk opvouwbaar is. Met één simpele beweging vouw je de buggy in elkaar en kun je deze gemakkelijk opbergen. Dus als je met het vliegtuig reist, heb je er geen omkijken naar. De buggy past zelfs in het vak van de handbagage. Sommige vliegtuigmaatschappijen staan dan ook toe dat de Babyazen Yoyo als handbagage mee gaat. Door de draagriem die aan de buggy bevestigd is, kun je de buggy aan je schouder hangen. Zo heb je je handen vrij voor de rest van je handbagage.

Checklist

Het is slim om van tevoren een checklist te maken met alle spullen die je voor je baby mee moet nemen. Zeker als je voor het eerst met elkaar op reist gaat. Als je gaat reizen met het vliegtuig is dat in ieder geval:

  • Flesvoeding en hapjes
  • Luiertas
  • Voldoende luiers
  • Vochtige doekjes
  • Set schone kleertjes
  • Hydrofiele luiers
  • Speen en knuffel

En als je op de plek van bestemming aankomt, heb je uiteraard een kinderstoel en een kinderbed nodig. Zorg ervoor dat je voor aankomst precies weet wat er allemaal aanwezig is. Denk daarbij ook aan kinderbestek, plastic bekers en borden en eventueel wat speelgoed en strandspullen. 

Op pad met Babyzen Yoyo 

Met de Babyzen Yoyo kun je dus uitstekend op pad. Je kunt al kiezen uit verschillende kleuren, zodat je een Babyzen Yoyo hebt die bij je past. De kleuren variëren van neutraal zwart of grijs tot een vrolijk rood, roze of aqua. Wat betreft accessoires kun je nog een aparte autostoel krijgen, die met aparte adapters op het frame van de Babyzen Yoy buggy past. De buggy is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Er wordt een speciale draagriem en een draagtas bijgeleverd, zodat de buggy ook in opgevouwen stand gemakkelijk vervoerd kan worden, of netjes in het bagageruim van een vliegtuig meekan.

0