dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Je date verrassen? Zo doe je dat!

By Posted on

Wil jij je date in het zonnetje zetten en wil je even wat tijd met zijn tweeën doorbrengen? Er zijn diverse tips die we je kunnen geven. Hieronder lichten wij de leukste uit, zodat jij alvast wat input hebt hoe jij je date kan verrassen.

1. Dinertime!
Of je nou zelf aan de slag gaat in de keuken of je een restaurant boekt: iedereen houdt wel van eten. Hier verras je jouw date absoluut mee. Als je zelf gaat koken, vraag dan van te voren of je date gek is op een gerecht of juist bepaalde dingen niet lust of niet mag hebben door een allergie. Ga je uiteten? Dan is het natuurlijk ook altijd goed als je van te voren weet van wat voor een keuken je date houdt. Trek natuurlijk wel je mooiste outfit aan, want zo maak je nog meer indruk op hem of haar!

2. Filmavondje
Lekker samen dicht tegen elkaar aankruipen op de bank, terwijl je samen een filmpje kijkt? Dat is een date waar je bijna iedereen wel blij mee maakt. Zorg voor romantische kaarsjes, haal een fles champagne in huis en maak een lekkere borrelplank. Zo wordt het een avond die jouw date niet snel zou vergeten.

3. Op avontuur
Is je date een avontuurlijk type? Dan maak je hem of haar vast blij met een avontuurlijke date. Ga eens skydiven, bezoek een klimbos of ga een potje karten. Er zijn genoeg avontuurlijke activiteiten die er zijn, dus er is er vast wel één waar je de ander mee kan verrassen.

4. Hotel boeken
Ga eens lekker samen naar een hotel en geniet van elkaar. Boek een nachtje weg in een leuke stad en leer samen de stad kennen. Komt dit niet goed uit? Het is ook mogelijk om de kamer voor een dagdeel te boeken. Zo kan je bijvoorbeeld wél genieten van de roomservice en het bubbelbad, terwijl je al wel eerder kan uitchecken. Bovendien betaal je ook nog eens minder! Via Get A Dayroom vind je diverse kamers die je voor een dagdeel kan boeken. 

0