dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Op rondreis door Amerika

By Posted on

Zin in een unieke vakantie omringd door prachtige natuur en fameuze steden? Dan is Amerika dé plek voor jou. We kennen Amerika natuurlijk allemaal uit films en televisieseries, maar het land biedt zo veel meer om te ontdekken. Naast wereldberoemde steden zoals New York en Las Vegas biedt het land ook prachtige natuur. Van besneeuwde bossen tot woestijnen en subtropische lagunes. Amerika heeft het allemaal!

Oneindig veel mogelijkheden

Amerika is een enorm land dat veel verschillen kent. Tijdens een rondreis amerika ontdek je alle pracht die Amerika te bieden heeft. Ga je bijvoorbeeld voor een reis door het land van de Indianen en cowboys, het zuidwesten van Amerika, dan beleef je de energie van bruisende steden zoals San Francisco en Las Vegas. Dit wissel je af met de adembenemende natuur in Yosemite Park en de Grand Canyon. Tevens bevindt zich hier ook de Death Valley, de warmste en droogste plek op aarde. Of ga voor een reis langs de oostkust. Aan deze kant van Amerika vind je het iconische New York en de hoofdstad Washington DC. Ook aan natuur ontbreekt het in het oosten niet. Spetter nat bij de Niagara Falls of bezoek een van de vele nationale parken. Op zoek naar de tropen? Dan is een reis in Florida zeker een goed idee. In de sunshine state schijnt, zoals de naam al doet vermoeden, de zon bijna heel het jaar. Je spot hier alligators, surft in de oceaan en geniet van de latino vibes in Miami.

Een rondreis waarbij alles geregeld is

Je kunt natuurlijk je rondreis zelf uitstippelen en regelen, maar waarom zou je zoveel moeite doen? Je gaat immers op vakantie voor je rust. Daarnaast kan het regelen van een rondreis met alle stops en overnachtingen een hoop stress met zich meebrengen. Zeker voor een lange reis zoals een door Amerika is het aan te raden een rondreis te boeken waarbij alles voor jou geregeld is. Ontwijk de massa en ontdek de highlights en de verborgen pareltjes van de VS. Het enige wat jij hoeft te doen is je koffers pakken en je laten verwonderen door het prachtige Amerika.

0