dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Sparen voor uw droomvakantie

By Posted on

Verdienen door te sparen

Geld verdienen, voor veel mensen een drijfveer voor sommigen iets verwerpelijk. Maar wat nu als u geld kunt verdienen wat u kunt opsparen voor uw droomvakantie. Het lijkt moeilijk maar dat valt heel erg mee. In deze blog vindt u een aantal tips waarmee u gemakkelijk kunt besparen op de vaste lasten. 

Energie besparen door uw gedrag

Dat energie kostbaar en krachtig is weten we allemaal, hoe we energie en dus kosten kunnen besparen is niet altijd bekend. Misschien doet u al die kleine dingen al in uw huis zoals LED lampen gebruiken, verlichting op een timer aansluiten, de wasmachine in de daluren laten draaien enzovoort, enzovoort.

Grote besparingen

Wilt u echt grote stappen zetten in het besparen op uw energierekening dan zijn energiebesparende maatregelen als spouwmuurisolatie, bodemisolatie en triple of HR++ glas maatregelen die echt een significant verschil maken op uw energierekening. Vaak kunt u bij uw gemeente ook nog een leuke subsidie ontvangen als u deze energiebesparende maatregelen doorvoert in uw huis.

Zelf energie opwekken

Uw eigen energie opwekken is natuurlijk de grootste besparingsmogelijkheid. Zonnepanelen zijn een lange termijninvestering waar u direct de vruchten van plukt. Afhankelijk van de hoeveelheid panelen en stroom die u opwekt kunt u zelfs geld verdienen met uw eigen energiecentrale. Ook voor het plaatsen van zonnepanelen zijn veel lokale subsidiemogelijkheden, informeer ernaar bij uw gemeente.

Overstappen

Misschien wel de meeste logische stap als u snel en direct geld wilt besparen op uw energierekening maar hij wordt vaak vergeten. Vergelijk energie het loont voor elk huishouden om dit elk jaar te doen. U bespaart al snel honderden euro’s door te kiezen voor een andere energieleverancier via overstappen.nl. Bent u bang voor alle rompslomp eromheen? Geen zorgen, tegenwoordig wordt alles voor u geregeld door de overstapservice van uw nieuwe energieleverancier. Door alle bovenstaande tips op te volgen kunt u uw droomreis werkelijkheid laten worden. Het zijn eenvoudige aanpassingen, maar leveren ontzettend veel op.

0