dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Spaanse eilanden; some insights! 

By Posted on

Ben je op zoek naar een perfecte vakantiebestemming? We’ve got you covered! Onze tip? Zoek één van de heerlijke Spaanse eilanden op. De Spaanse eilanden staan gelijk aan fijne boulevards met gezellige restaurantjes en mooie kustlijnen. Daarnaast gaat een bezoekje aan één van de fijne eilanden uiteraard hand in hand met een flink portie zon, kan je de lekkerste visjes eten en genieten van heerlijke sangriaatjes aan het strand. Dat, en nog meer, want de eilanden geven ook genoeg opties om lekker te sightseeën! We geven je graag een aantal insights over wat heerlijke Spaanse eilanden, lees snel met ons mee! 

Mallorca, let’s go! 

Een heerlijke optie om naar toe op vakantie te gaan, is het Spaanse eiland Mallorca. Op ongeveer drie uurtjes vliegen, ligt het ten oosten gelegen van Barcelona eiland waar plezier en zon op nummer één staat. Hoewel het eiland bij sommigen bekend staat om Zon, Zuipen en Ziekenhuis bezoekjes (voor de jongeren onder ons), is niets minder waar; het eiland is groot genoeg om heerlijke plekjes op te zoeken waar rust en reinheid juist centraal staat! Als je er voor zorgt dat je niet té dicht bij de bekende strips zit (El Arenal bijvoorbeeld), kan je in alle rust genieten van jouw heerlijke familie vakantie! 

We’re going to IBZ! 

Nog zo’n eiland waarvan menig men denkt dat je er alleen maar kan feesten met een drankje. Maar wederom; niets is minder waar! Het eiland wordt ook wel het witte eiland genoemd; buiten de feestelijke plaatsen op het eiland vind je namelijk pittoreske dorpjes en prachtige baaitjes! Daarnaast geeft het eiland veel mogelijkheden om te genieten van de natuur op het eiland en kijk je uiteraard je ogen uit op het mooie eiland Es Vedra. 

Canarische eilanden

Het eilandengebied de Canarische eilanden bestaat uit maar liefst 13 eilanden, waarvan er 7 het grootst zijn; El Hierro (Ferro), Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. Volgens insiders is La Palma het fijnste eiland binnen de eilandengroep, dit omdat deze nog niet bekend staat om massatoerisme en je hier je hart kan ophalen voor ongerepte natuur en rustige dorpjes. Desalniettemin zijn alle eilanden van de eilandengroep het bezoeken waard; wanneer je op zoek bent naar mooie stranden, rustige plekjes en ultimate genieten van zon, dan is één van deze eilanden sowieso your way to go! 

Tip!: Wil jij graag een langere tijd verblijven op een Spaans eiland, in plaats van alleen een vakantietje vertoeven? Je kan op veel Spaanse eilanden aan de slag bij restaurants, waardoor je bijvoorbeeld een zomerseizoen kan werken in Spanje; langere tijd genieten van de heerlijke culturen en de zon! 

0