dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

5 goede redenen om met de camper te reizen

By Posted on

Twijfel je nog of je wel of geen camper gaat aanschaffen? Misschien kunnen we de keuze wat makkelijker maken. Hieronder geven we je 5 redenen waarom je voor deze manier van reizen en vakantie zou moeten kiezen. Alle redenen draaien om het zo belangrijke woord ‘vrijheid’. En met de juiste camper accessoires maak je het echt jouw beleving.

1. Vrijheid van reisdagen

De belangrijkste reden is de vrijheid die je hebt. Op alle gebieden. Eén van de belangrijkste: de vaste reisdagen zijn verleden tijd. Je hoeft niet op die door de reisorganisatie aangegeven dagen te reizen. 
Hoe lekker is dat? Je hebt het helemaal in eigen hand. Wil je een dagje, een weekje of zes weken weg. Het kan! Bovendien kan je een reisdag zo inkleden dat je onderweg allerlei bezienswaardigheden kan zien! Zo blijven de kinderen ook rustig, want ze hoeven geen 10 uur uit het raam (of naar een scherm) te staren.

2. Vrijheid van plaats

Nog een belangrijke reden. De vrijheid van je eigen plekje kiezen. Je hoeft geen twee weken uit te zitten op een accommodatie of locatie waar je het totaal niet naar je zin hebt. Met je camper rijd je zo een camperplaats of camping op. Voldoet het aan je verwachtingen en eisen? Dan blijf je misschien nog een dagje langer. Valt het toch wat tegen? Geen probleem, dan rijd je toch gewoon weer verder?

3. Altijd alles bij de hand

Groot voordeel van het reizen met de camper is dat je altijd alles bij de hand hebt en dat je de camper accessoires volledig naar je eigen hand kan zetten. Voor je bed, het toilet, de douche hoef je maar weinig stappen te lopen. Ook kan je altijd zelf je maaltijd bereiden. Je bent er volledig vrij in. En dat is zó lekker. Het móeten is volledig weg bij het reizen met een camper. Je hoeft je niet te houden aan vaste ontbijt- of dinertijden. Hier ben je eigen baas: jouw vakantie, jouw regels. Met de juiste camper accessoires kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

4. Rust

Het reizen met een camper geeft rust. Je zet je camper neer. Trekt de stoelen en je andere camper accessoires uit de garage en je staat. Het vakantiegevoel is letterlijk om de hoek. Al rijd je een paar kilometer. Je zet je camper op een beschutte plek neer (natuurlijk wel even controleren of het daar is toegestaan) en bij het opengooien van de deur is het vakantiegevoel al daar. 

5. Vrijheid in kosten

Natuurlijk is de camper zelf een investering die je wel moet kunnen maken. Maar als die eenmaal is gedaan, bespaar je jaarlijks flink op de kosten. Je kan er immers elk weekend met lekker weer op uit zonder dat het vel je gelijk over de oren wordt getrokken. Je kan kiezen voor luxe, maar eenvoud is net zo leuk en misschien nog wel fijner ook. De luxe is je kampeerwagen zelf en de eventuele camper accessoires; de plaatsen zelf hebben dat niet meer nodig.

0