dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Reistassen online bestellen

By Posted on

Op zoek naar een reistas? Staat er een weekendje weg op de planning en wil je graag een reistas meenemen in plaats van een koffer? Dan is het een goed idee om eens de website van Travelbags te bekijken. Deze partij heeft namelijk een ruim aanbod met verschillende reistassen. Heb je nog speciale eisen voor jouw reistas of wil je gewoon even kijken naar de mogelijkheden? De producten staan in ieder geval duidelijk afgebeeld, dus daar zal het niet aan liggen. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden voor de reistas. Wil je weten wat? Lees dan even door.

Reistassen in verschillende uitvoeringen

De reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn reistassen met wielen te vinden in het assortiment. Handig als je een weekendje weg gaat, maar nog wel een stukje moet sjouwen met je bagage. JE kan dan namelijk gewoon je reistas met je meetrekken, net zoals een koffer. Echter profiteer je dan wel van de voordelen van je reistas. Je reistas kun je namelijk veel makkelijker meenemen met eigen vervoer dan een grote koffer.

Reistassen bestel je bij Travelbags

Heb je een mooie reistas gevonden die voldoet aan jouw wensen? Dan kun je dit gemakkelijk en snel online bestellen bij Travelbags. Als je jouw bestelling plaatst voor 23:59 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. De bezorgkosten komen voor onze kosten te liggen wanneer jouw minimale bestelwaarde €20,00 is. Kijk dus gerust nog even verder naar de rest van de koffers en tassen in hun assortiment, want er zijn ook trolleys, laptoptassen, schooltassen, tassen, rugzakken en accessoires te vinden.

Meer weten

Heb je vragen over het assortiment met reistassen en koffers van Travelbags? Je kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met de specialisten van de klantenservice. Zij helpen je graag verder en kunnen je voorzien van een passend advies. Bel ze gerust even op of stuur een email.

0