dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Outdoor avonturen in Turkije: Wandelen, kajakken en meer

By Posted on

Denk je aan een vakantie in Turkije dan denk je misschien al snel aan het bezoeken van de hoofdstad en de beroemde bruisende badplaatsen. Echter zijn er nog tal van (verborgen) parels in het land die ook zeker het ontdekken waard zijn. Dus pak je het maar al te graag weer net even wat anders aan? En wil je last minute op vakantie naar Turkije met FTI reizen en ben je daarom druk op zoek naar een gevarieerd en leuk reisprogramma? In dat geval zijn de volgende tips zeker het overwegen waard tijdens jouw reis.

Bekijk de zonsopgang in Cappadocië

Tijdens een rondreis door Turkije mag een bezoek aan Cappadocië natuurlijk niet ontbreken. Dit gebied staat bekend om de indrukwekkende rotsformaties en de adembenemende vergezichten. Veel mensen kiezen ervoor om er een of meerdere dagen te gaan wandelen, maar het is zelfs mogelijk om de zonsopgang te bekijken in een luchtballon. Dit is vast en zeker een herinnering die je niet zo snel meer gaat vergeten. Leuk om te doen met je partner of met het hele gezin.

Zoek de Turkse natuurgebieden op voor een wandeling door een fenomenaal landschap

Voor een wandeling door een fenomenaal landschap is het een goed idee om de Turkse natuurgebieden te verkennen. Wat je zoal kunt verwachten? Imposante bergtoppen. Kabbelende beekjes. En hier en daar een idyllisch dorpje. Het is dus altijd een goed idee om het binnenland van Turkije een keer te gaan verkennen met de auto. Het is het perfecte decor voor het maken van de mooiste vakantiefoto’s.

Actievelingen en adrenaline liefhebbers halen hun hart op in de Turkse wateren

Ben je een echte watersporter in hart en nieren? Dan weet je vast en zeker de Turkse wateren erg snel te vinden. Hier kun je namelijk tal van watersporten beoefenen. Trotseer de rivieren met een kajak of ga het water nabij de badplaatsen op met een catamaran of een zeilboot. Het is het perfecte uitje waar je een dag makkelijk mee kunt vullen. Leuk voor jong en oud en je bent ook nog eens lekker actief bezig. Laat de avonturen in het water, op het land of in de lucht dus maar snel komen. Waar gaat jouw voorkeur het meeste naar uit? Neem alvast eens een keer een kijkje online en doe op deze manier de nodige dosis inspiratie op voor je volgende avontuur in Turkije.

0