dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Op zoek naar de beste surfplekken Europa? Hier vind je de top 3!

Je bent op dit moment op zoek naar de beste surfplekken Europa. Wellicht surf je al enkele jaren en kun je niet wachten om weer een golf te pakken of je gaat voor het eerst leren surfen. Wat je situatie ook is en of je nu begint of ervaren bent, je hoeft niet ver weg om het surfen onder de knie te krijgen. Verruil de golven van Bali, Zuid-Afrika of Australië en kies voor een surfplek in Europa. Hier lees je wat de beste surfbestemmingen in Europa zijn! Waar gaat jouw volgende trip naar toe?

Ontdek Biarritz, een van de leukste surfspots in Frankrijk

Wil je dichtbij huis leren surfen, dan zijn de surfspots in Engeland of de surfspots in Frankrijk iets voor jou. Kies er bijvoorbeeld voor om een surfboard te huren of op surfkamp te gaan in Biarritz. Dit is een van de beste surfbestemmingen in Europa en gelegen in Frankrijk. Ook kun je in de nabij regio een bezoek brengen aan Hendaye en Jean de Luz. Ideaal voor een leuke roadtrip, samen met je surfboard!

San Vicente is een van de mooiste surfspots in Spanje

Naast dat de Canarische Eilanden zich uitstekend lenen voor en dagje peddelen, kun je ook tal van mooie surfspots in Spanje op het vasteland bezoeken. Denk hierbij aan San Vicente. Je loopt over brede zandstranden en surft met een uitzicht over de besneeuwde bergtoppen in de verte. In de regio kun je ook uitstekend eten en de schilderachtige dorpjes in de omgeving bezoeken. Beter kan het niet worden, toch?

Ontdek de prachtige kustlijn en bezoek de vele surfspots in Portugal

Portugal leent zich uitstekend voor een geslaagde surfvakantie. Denk hierbij aan de plaatsen Peniche en Nazaré. Let er wel op dat de golven hier behoorlijk hoog kunnen worden, wat betekent dat het fijn is al je al een aantal lesjes hebt gehad. Deze surfspots worden dan ook gezien als een van de beste in Europa. Welke surfplekken Europa wil jij graag een keer bezoeken voor een leuke surftrip?

0