dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Op Safari in Mole National Park in Ghana

Voor veel vakantiegangers is het National Park Mole in Ghana één van de hoogtepunten van het bezoek aan dit prachtige land. Het naastgelegen Mole Hotel biedt een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan dit schitterende park. Vanuit het hotel geniet je al van een schitterend uitzicht over het park. Wil je de dieren echt van dichtbij spotten? Boek dan een Safari in Mole National Park in Ghana!

Op Safari in Mole National Park in Ghana

In de noordelijke regio van Ghana, ver van de hagelwitte stranden, ligt het Mole Safari Park Ghana. Een avontuurlijke rit brengt je vanuit het zuiden van het land bij Ghana’s grootste nationale park. Er zijn tal van dieren te spotten en ook bij vogelliefhebbers is National Park Mole in Ghana erg geliefd. Naast de ruim 600 wilde olifanten die er leven kun je er dieren als bavianen, krokodillen, antilopen, patas apen, luipaarden en nog veel meer interessante dieren spotten en op de camera vereeuwigen. Vooral bij de verschillende drinkplaatsen is het wild goed van dichtbij te bekijken en zul je erg genieten van wat een moois het park te bieden heeft. Naast de mogelijkheid om in het hotel naast het Mole Safari Park Ghana te slapen bestaat er ook de mogelijkheid om in het park te kamperen in een werkelijk betoverende omgeving.

Nog veel meer hoogtepunten in Ghana

Naast een Safari in Mole National Park in Ghana is er nog veel meer te beleven in het kleurrijke land. Een compleet verzorgde rondreis brengt je langs alle hoogtepunten van het land. Het land, met de oppervlakte van ruim 7 keer Nederland, is een mix aan tropische regenwouden, uitgestrekte savanne en hagelwitte stranden. Het land is goed bereisbaar en met temperaturen rond de 30 graden het hele jaar goed te bezoeken. De circa 24 miljoen inwoners van Ghana maken de reis op zich al tot een groot hoogtepunt. Het Ghanese volk staat bekent als extravert, vrolijk, nuchter en gastvrij. Wanneer je kiest voor een vakantie in Ghana beperk je dan vooral niet alleen tot het National Park Mole in Ghana, maar laat je verrassen door de vele veelzijdige aspecten die het land je te bieden heeft!

0