dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Waarom de Niagara Falls de moeite waard zijn.

Een bezoek aan Niagara Falls: ja of nee?

Niagara Falls: een natuurlijke grens tussen de VS en Canada die gekenmerkt wordt door de oh zo mooie aanwezige watervallen. Maar is het het waard om zo even een bezoekje te brengen aan dit mooie natuurfenomeen: zijn de Niagara Falls de moeite waard om te bezoeken?

Zijn Niagara Falls de moeite om te bezoeken?

Deze vraag is eigenlijk met zowel ja als nee te beantwoorden. Als je in de buurt van de Falls bent, ga er dan zeker heen. Persoonlijk zou ik geen vliegticket kopen om alleen deze watervallen te bezoeken, maar ik zou wel een treinticket of buskaartje bestellen als ik bijvoorbeeld in Toronto of New York ben. Dat is nu wel het fijne aan de Falls; je kunt ze vanuit twee landen bekijken omdat het een grens vormt, maar, mocht je ze gaan bekijken; vergeet je paspoort niet, want hier kunnen ze soms wel eens moeilijk over doen.

Niagara Falls de moeite om te bezoeken

Zijn de Niagara Falls leuk?

Als iemand je ooit vraagt na het bezoeken van de Falls; zijn de Niagara Falls leuk? of zijn de Niagara Falls de moeite waard?, dan moet je natuurlijk met je eigen mening een antwoord vormen. Het ligt er ook aan hoe je ze hebt bezocht. Ben je op een boot geweest om dichter bij de watervallen te komen? Heb je vanaf de Canadese kant genoten van het uitzicht als je op het uitkijkpunt staat? Of ben je er alleen even langsgelopen en heb je wat leuke foto’s gemaakt? Als je alleen ja antwoorden op de laatste vraag, dan is het bezoeken van de Falls al een stuk minder spectaculair.

Tip: mocht je de Falls bezoeken, probeer dan een rondje te maken op de Maid of the Mist. Trek wel een regenpak of poncho aan, want het is een waar waterfestijn!

Dus; zijn de Niagara Falls de moeite om te bezoeken? Als je in de buurt bent, of je hebt tijd over als je bijvoorbeeld Toronto of New York bezoekt, dan is het zeker een aanrader. Probeer in dit geval wel te gaan als het mooi en helder weer is, zodat het een stuk mooier is om naar te kijken en zodat het uitzicht een stuk beter is. De kans is wel groot dat het er op een mooie dag vrij druk is. De watervallen trekken namelijk bijna dertig miljoen bezoekers per jaar!

Natuurlijk blijft ieder zijn mening anders en zul je het misschien als minder mooi of juist als mooier ervaren als een ander, maar geniet van het moment dat je er bent en maak wat leuke foto’s, want de leukste dingen in het leven zijn natuurlijk herinneringen van mooie plekken!

0