dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Italië ontdekken? Zo doe je dat!

By Posted on

Vakantie hebben we allemaal nodig. Even ontspannen en weg van de drukte en alles wat we moeten in het dagelijks leven. Als we één plek in Europa zouden noemen waar je even heerlijk tot rust kunt komen, dan is het wel Italië. Dit land biedt mogelijkheden voor iedereen die op vakantie gaat. Zo zijn er mogelijkheden voor zonvakanties, maar ook voor skivakanties en is het land daarnaast uitermate geschikt voor citytrips. Nu kun je Italië natuurlijk ontdekken in een bekend hotel in een grote stad, maar zo zul je nooit de echte Italiaanse cultuur kunnen proeven. Als je hier naar op zoek bent, dan kun je beter een agriturismo boeken! Benieuwd wat een agriturismo is en hoe een verblijf hierin jouw vakantie ervaring kan verbeteren? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je namelijk meer over agriturismo’s!

Agriturismo, wat is dat?

Een agriturismo  is een soort woonboerderij die net wat verder uit de stad staat. Hierdoor bevind je je veel meer in binnenland van Italië en ontwijk je het grote toerisme een beetje. Je verblijft hier dus heerlijk en rustig buiten de bewoonde en drukke wereld. Doordat de agriturismo’s buiten de grote steden liggen zijn ze wel wat moeilijker bereikbaar dan een bekend hotel.  Soms kun je ze alleen maar bereiken via een zandpad. Hoe dan ook, het is altijd genieten van olijfbomen, maar ook van de wijngaarden, bergen of heuvels. Altijd een fijne plek waar je samen met je kinderen gaat genieten. Maar ook om er samen even uit te zijn is dit een ideale vakantie. 

Even wat anders tijdens je vakantie..

Niet iedere vakantie is hetzelfde en dat moet ook niet! Misschien ben je gewend om altijd op avontuur te gaan, steden te bezoeken of ga je juist van de zon genieten en aan het strand liggen. Doe daarom eens gek en doe eens wat anders. Je kunt bijvoorbeeld een agriturismo van My Italy. Het voordeel van een vakantie in een agriturismo is dat er voor ieder wat wils is. De kinderen kunnen zich vaak vermaken in het zwembad en in de andere recreatiemogelijkheden en de volwassenen kunnen er helemaal tot rust komen. Daarom is het ook wel de ideale familievakantie waar jong en oud naar uit mogen kijken. Durf jij het aan en ga je graag met je hele gezin of hele familie naar Italië? Dit is dan het moment om het te regelen en om er samen een heerlijke tijd van te maken.

0