dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Hoe je op je volgende reis kunt stralen met een perfect gezonde look

By Posted on

Als je denkt ‘Het kan me niet schelen hoe ik eruit zie als ik reis, ik pak gewoon mijn koffers en ga’, dan is dit waarschijnlijk niet het artikel voor jou. Het gaat echter ook niet over het opdoen van make-up of urenlang je haar stylen. Op reis hebben we veel interessantere dingen te doen terwijl we reizen! Los daarvan zijn er nog steeds veel mensen die het leuk vinden om er goed uit te zien terwijl ze reizen. Daarom hier onze beste tips om er goed uit te zien terwijl je reist zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn.

Sommige mensen hebben het geluk perfect steil of perfect krullend haar te hebben. Maar er zijn veel mensen die dat niet hebben en er moeite voor moeten doen om het er leuk uit te laten zien. Het valt niet altijd mee om in warme klimaten, een goed kapsel te behouden. Gelukkig zijn daar tegenwoordig producten voor op de markt, zoals bijvoorbeeld Olaplex, waar je je haar makkelijk sterk, gezond en glanzend mee maakt. Perfect voor op reis als er weinig tijd is om je haar te doen, laat staan föhnen of een andere behandeling. Droogshampoo kan ook een redder in nood zijn tijdens het reizen, omdat je haar er fris en schoon uitziet zonder dat je het echt hoeft te wassen.

Reis licht

Het geheim om er goed uit te zien als je op reis bent, is licht inpakken. Eerlijk. Hoe meer kleding en schoenen en accessoires en make-up je hebt, hoe beter je eruit zult zien, toch? Nee dus! Er is niets sexier dan door het vliegveld te razen, in de taxi te springen, door een drukke straat te slenteren en op je bestemming zorgeloos en fris aan te komen. Zorg daarom dat je niet te veel spullen mee op reis neemt. Ok, we snappen dat je na een lange reis nergens fris aankomt, maar als je ook nog eens enorme tassen met veel spullen mee gaat nemen, dan kost het alleen maar meer energie. Pak daarom je tas of koffer licht in en je zult er geen spijt van krijgen.

Laat je op je reis verwennen en zorg goed voor jezelf

Zorg ook op reis goed voor je haar, je nagels en je lichaam, want uiteindelijk zorgt dat ervoor dat je er gezond uitziet. Drink onderweg genoeg water, gebruik zonnebrandcrème, verwijder je make-up ‘s avonds, probeer niet te veel alcohol of cafeïne te drinken en beweeg voldoende. Nu is het laatste bij langere reizen geen probleem.

Gebruiksvriendelijke en alles-in-één producten

Alles-in-een producten zijn ideaal als je op reis gaat, omdat ze minder plek innemen en je bagage daardoor minder zwaar is. Een foundation die ook een zonnebrandcrème is? Ideaal!  Cleanser, toner en make-up remover in een product? Perfect!

Neem een goede ‘cleansing oil’ mee om make-up en zonnebrandcrème te verwijderen. Op vakantie ga je vaak laat naar bed en heb je meestal geen zin om je make up nog te verwijderen. Een goede cleansing oil is supersnel en gemakkelijk omdat je het op een droge huid aanbrengt, insmeert en daarna afspoelt. In minder dan een minuut heb je elk stukje make-up verwijderd en het voelt ook nog eens heel fijn aan. Perfect voor op reis, want een snel werkend middeltje als dit is ideaal voor als je dronken in je hotel, hostel of wat dan ook aankomt of zo moe bent dat je je ogen niet open kan houden!

0