dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Een compleet verzorgde voetbalreis boeken

Beste voetbalfan, de laatste jaren zijn er meer en meer websites waar je compleet verzorgde voetbalreizen kan boeken. Juist daardoor is aanwezig zijn bij een voetbalwedstrijd in het buitenland nog nooit zo gemakkelijk geweest en een voetbalreis boeken nog nooit zo betaalbaar. Wil je graag een goedkope voetbalreis naar Liverpool maken , maar je weet niet goed hoe er aan te beginnen? Dan kan P1Travel U hierbij op pad helpen.

Wat houdt zo een voetbalreis dan allemaal in?

Het leuke aan een voetbalreis boeken is dat je helemaal zelf kan gaan uitzoeken wat je allemaal wil:

Al dan niet met een vliegtuigtransfer, P1Travel biedt ook de mogelijkheid om een vlucht bij te boeken.
Het soort voetbalticket zal je nooit voor verrassingen zetten. Het gegeven dat je met een groep mensen een voetbalreis boekt om een aparte sfeer op te snuiven zal hoedanook onbetaalbaar zijn.
Het soort wedstrijd. Alles is mogelijk. Van een gewone competitiewedstrijd tot wedstrijden in de Champions League.
Hoe lang wil je dat je compleet verzorgde voetbalreis duurt? Al dan niet met een overnachting? Met deze vragen en tips kan je een voetbalreis boeken zonder zorgen.

Waarom online Voetbalreizen?

Het ontegensprekelijk grootste voordeel van een compleet verzorgde voetbalreis boeken is dat alles waar jij moet aan denken eigenlijk voor jou wordt geregeld en dat er geen discussie kan zijn over de kosten. Die staan immers steeds vermeld, dus geen verrassingen. Bovendien kennen zij alle mogelijkheden door en door, waardoor de door hun aangeboden voetbalreis in veel gevallen goedkoper zal uitvallen dan als je het allemaal zelf zou uitzoeken en regelen.

Waarom een voetbalreis maken?

Wie wil nu niet eens een compleet verzorgde voetbalreis boeken en de sfeer opsnuiven die je zo vaak doet kippevel krijgen, maar die je alleen maar kent van de tv?
Niets is mooier dan andere voetbalculturen leren kennen en dat van dichtbij te kunnen meemaken. Een unieke kans om topvoetballers, zelfs in vele gevallen landgenoten, eens van dichtbij te kunnen bewonderen en dat in topcompetities. Niks kan tippen aan de beleving in het stadion, zelfs de beste tv-uitzending niet…

Hoe een compleet verzorgde voetbalreis boeken?

P1Travel heeft hierin ervaring zat. Voetbalreizen naar Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Schotland en Turkije zijn allemaal mogelijk. De aanbiedingen zijn bijna eindeloos. Voor zowat elke denkbare competitie zijn er tickets te verkrijgen.
Je kan ook altijd op tijd en stond eens checken op acties. Die zijn er regelmatig en ze zijn dan meteen ook heel voordelig.
Eénmaal gevonden wat je wil hoef je alleen nog aan te geven voor welke combinatie je kiest. Die met verblijf en tickets of de combinatie met ook nog een vliegreis erbij.
De rest geeft je gewoon een overzicht en je ziet meteen de volledige prijs. Zo kan iedereen een voetbalreis boeken.

Waarom een voetbalreis naar Liverpool?

Liverpool FC is hoogstwaarschijnlijk de club die in Engeland het meest tot de verbeelding spreekt. De club heeft een enorme geschiedenis en staat bekend om zijn hele trouwe aanhang die nooit opgeeft. Het stadion, Anfield genoemd, is het decor voor sterren als Mané en Salah, maar voor de Nederlanders of Belgen onder ons, kan je daar ook Van Dijk en Origi vinden. De bijnaam van Liverpool FC is The Reds, vandaar ook de fantastische sfeer bij thuiswedstrijden, waar de rode vlaggen rijkelijk wapperen onder het supporterslied bij uitstek, You ‘ll never walk alone. Als je dit 1 keer hebt meegemaakt samen met zo een 55000 anderen, bekijk je voetbal nooit meer op dezelfde manier. Dit lijflied raakt je diep en gaat door merg en been. Dé topwedstrijd waar elk jaar wordt naar uitgekeken is die tussen Liverpool en Manchester United. Deze wordt ook wel The Hate Game genoemd. Of ook wel de clash tussen the reds en the red devils…

Besluit

Actueel houdt niks de moderne voetbalfan nog tegen om een compleet verzorgde voetbalreis te boeken. Alle mogelijkheden worden netjes uitgespreid en alles wordt nog eens voor je geregeld als je kiest voor online voetbalreizen instanties.
Online voetbalreizen boeken, naar de droombestemming die jij wilt. In de wondere wereld van de voetbalreizen is intussen the sky the limit geworden. Alle soorten tickets, alle mogelijke competities, verschillende reisformules, aangepaste verblijven, enz… alles is mogelijk. Jij kiest je eigen periode, wedstrijd eruit. Je stelt je verblijf samen en alles wordt netjes voor je uitgewerkt. Alle kosten op papier, onmiddellijk duidelijk.
Niks staat jou en een unieke belevenis nog in de weg. Vertrek in een aangenaam kader, in de periode die jij wil, voor de wedstrijd die jij kiest. Reizen in een aangename sfeer, met of zonder hotel. Cross the street of Anfield Road and enter the Anfield experience… You ‘ll never walk alone uit 54000 kelen, wedden dat je dit nooit meer vergeet? En jij zal kunnen zeggen dat je dit beleefd hebt, vanop de eerste rij…

Premier League tickets

0