dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Drie dingen die je in Spanje gedaan moet hebben!

By Posted on

Het is bijna weer zomervakantie. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan raden we je aan om dit zo snel mogelijk te doen. Zo kun je voorkomen dat je de hoofdprijs betaalt. Het maken van een keuze als het gaat om een vakantiebestemming is voor veel mensen een lastige, er is zoveel leuks te zien en te beleven binnen en buiten Europa. Toch kiezen er jaarlijks veel Nederlanders voor om naar Spanje op vakantie te gaan. Het klimaat is er heerlijk, de sfeer ongedwongen en je kunt er helemaal tot rust komen. We hebben drie dingen die je in Spanje gedaan moet hebben voor je op een rijtje gezet.

Neem een kijkje in de Spaanse keuken

Ga je graag naar tapasrestaurants? Dan raden we je aan om zeker een kijkje te nemen in Spanje. Je zult hier de beste tapas vinden die je ooit geproefd hebt! Daarnaast zul je er zeker ook eens een visgerecht moeten proeven. Denk bijvoorbeeld aan een overheerlijke paella. Ook dit is een gerecht dat je eigenlijk op geen andere plek zo lekker kunt vinden. Zoek een leuk restaurantje op aan het strand van Barcelona en geniet van het lekkere eten en het prachtige uitzicht.

Leer een traditionele dans

De Spanjaarden zijn enorm temperamentvol. Dit zie je terug in alles. Dans is nog steeds een populaire manier van uiten in Spanje. Je ziet dan ook dat er nog volop gedanst wordt. Denk aan de salsa of flamenco. Er is dan ook niets leukers dan een dansles volgen tijdens je vakantie in Spanje. Er zijn genoeg professionals die je kunnen helpen, terwijl je de traditionele dansen leert. Je kunt bij lokale dansscholen een beginnersles boeken. Sommige hotels en campings bieden deze lessen ook aan. Vergeet vooral niet te genieten!

Geniet er van de prachtige natuur

Spanje heeft naast bruisende steden en een blauwe zee nog veel meer moois dat je kunt ontdekken. Als je van wildlife houdt, raden we je zeker aan om een van de nationale parken van het land te bezoeken. Dit is een unieke ervaring waarbij je je ogen uit zult kijken! De omgeving is er divers en prachtig. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om te overnachten in de natuur op een camping in Spanje. Dit is een erg leuke manier om tot jezelf te komen.

0