dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Dit kan je doen als je vlucht is vertraagd!

By Posted on

Is je vlucht vertraagd en moet je flink wat tijd overbruggen? Hartstikke vervelend. Als je de hele tijd blijft wachten op een stoeltje dan zal de tijd niet zo snel gaan. Daarom geven wij je een aantal tips hoe je er zelf het beste van kan maken, zodat de tijd als het ware voorbij vliegt waardoor de vlucht voor jouw gevoel zo vertrekt!

1. Een boek lezen of slapen?
Op een groot vliegveld zie je vaak dat er bepaalde rustruimten zijn ingedeeld. Deze ruimten zijn er – inderdaad – om te rusten. Hier kan je dus in alle stilte genieten van een boek of je kan rustig werken achter jouw laptop. Ben je erg moe en wil je graag slapen? Ook dat kan in deze ruimte!

2. Shop till you drop
Is shoppen één van je favoriete hobby’s? Dan heb je vaak erg geluk op een groot vliegveld. Helemaal wanneer je vlucht is vertraagd, want zo houd je lekker tijd over om eens op pad te gaan. Check de nieuwe mode in kledingwinkels, geniet van taxfree shoppen op parfum en neem heerlijke lekkernijen bij wat bekendstaat om de omgeving waar jij nu bent. Je vermaakt je vast!

3. Ontspannen maar!
Misschien heb je al een lange vlucht achter de rug of ben je nog moe doordat je niet goed hebt geslapen? Zorg ervoor dat je even lekker gaat ontspannen. De meeste vliegvelden beschikken over massagestoelen waar jij helemaal in tot rust kan komen. Hoe fijn is dat?!

4. Hotelkamer huren
Heeft jouw vlucht echt flink wat uren vertraging? Dan hoef je de tijd niet door te brengen op het vliegveld. Je kan ook een dagkamer huren. Dit betekent dat je voor een dagdeel een hotelkamer kan boeken. Vaak zijn dit hotels die dichtbij het vliegveld liggen. Hier kan jij genieten van een douche, bad of een fijn bed. Wil jij dit ook? We raden je dan aan om eens een kijkje te nemen bij Getadayroom.com. Hier vind je diverse hotelkamers in het binnenland en het buitenland die je voor een dagdeel kan boeken.

0