dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

De meest populaire bestemmingen voor een huwelijksreis

By Posted on

Ook al is je huwelijksdag bijna de mooiste dag van je leven, je honeymoon is wellicht de mooiste tijd samen met je nieuwe partner. Wat zijn eigenlijk de meest populaire bestemmingen voor een huwelijksreis volgens Nederlanders?

1. Antillen
In Nederland is een van de populairste honeymoon bestemmingen de Antillen. Dit zijn de drie eilanden Curaçao, Bonaire en Aruba. Wat maakt deze bestemming zo populair? Hoogstwaarschijnlijk de witte stranden en de blauwe zee, waar de romantiek niet ontbreekt. Naast luieren, valt er op de eilanden genoeg cultuur te snuiven. Daarnaast zijn de eilanden een relatief goedkoop voor een vakantiebestemming.

2. Boa Vista
Een uiterst rustig, maar prachtig eiland van Kaapverdië. De witte stranden en blauwe zee maken dit eiland uiterst geschikt voor een huwelijksreis. Boa Vista staat ook bekend om de prachtige natuurgebieden, voor onze natuurliefhebbers.

3. Bali
Een prachtige plaats vol cultuur en natuur. Het is niet vreemd dat deze prachtige plek in de top staat van de populaire huwelijksreizen. Bali is een plaats die geschikt is voor een relaxte, maar ook een actieve huwelijksreis, met zijn sprankelende karakter. Een populaire bestemming op Bali is Sanur, een badplaats.

4. Hawaii
Dit exotische eiland staat voor de Amerikanen op nummer 1 van de meest populaire bestemmingen voor een huwelijksreis, maar in Nederland is het eiland zeker ook geliefd. Op dit bruisende eiland is er voor iedereen wat te doen, voor de cultuur-, natuur- en sportliefhebbers.

5. Tanzania
Voor wie graag eens op safari wil, is dit een van de beste honeymoon bestemmingen. Tanzania heeft een prachtige savanne, waar heel veel dieren in het wild te vinden zijn. Om te relaxen na een safaritocht zijn er nog de stranden van Zanzibar, waar men heerlijk kan genieten van de rust.

Honeymoon Sky Cloud Maldives Sea

De meest populaire bestemmingen zijn gepasseerd, maar er valt nog veel meer te beleven. Andere populaire huwelijksreizen zijn New York, Mauritius, Parijs en in het bijzonder Disneyland, Maleisië, Zuid-Afrika en Florence. Veel stellen maken een cruise, gaan kamperen of leven een weekje in een luxe hotel. Voor elk wat wils!

0