dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

De leukste koffers voor kids!

By Posted on

Reizen met kinderen kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste koffer komen ze gelijk in een reis humeur. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en avontuurlijk. Ze zijn altijd klaar voor nieuwe ontdekkingen en willen zo veel mogelijk zelf doen. Met een eigen speciale koffer maak je je kind helemaal enthousiast voor de reis.

Lichtgewicht koffers

De meeste kinderen willen zich graag groot voelen en zo veel mogelijk zelf doen. Kies daarom voor een lichtgewicht koffer. Deze koffer kan je kind zelf met zich mee rollen. En als je kind het beu is en papa of mama de koffer bij zich moet houden, is dit door het lage gewicht makkelijk te dragen samen met de rest van de bagage.

Koffers met dieren

Ieder kind heeft wel een favoriet dier, vaak zelfs meerdere. Als je gaat voor een koffer met dierenprint, is succes dus gegarandeerd. Of je kind nu houdt van tijgers, panda’s of honden, je vindt altijd wel een geschikte koffer. Je kunt kiezen voor een print met de vacht van het dier. Zo heb je tijgerprint, panterprint en slangenprint. Een andere optie is een kinderkoffer met een foto van een dier. Dit kan een mooie foto zijn van het dier, of juist een grappige. Wat dacht je van een hond met een bril of een aap met kleren aan?

Koffers met een illustratie

Hoewel veel kinderen van dieren houden, is niet elk kind een dierenvriend. Gelukkig zijn er nog veel meer designs voor kinderkoffers. Wat dacht je van een illustratie, een mooie tekening voor op de koffer? Deze illustraties zijn er in allerlei thema’s. Schattige plaatjes zoals pastel regenbogen en eenhoorns, of stoere afbeeldingen van robots. Ook kun je kiezen voor een koffer met de favoriete sport van je kind, of dit nu voetbal is of Formule 1. Een koffer met een illustratie van skiën is leuk als je op wintersport gaat. Wat de interesse van je kind ook is, je vindt altijd een geschikte afbeelding voor op hun koffer.

Gepersonaliseerde kinderkoffers

Nog leuker dan een koffer met een afbeelding die bij hun interesses past, is een koffer met hun naam erop. Zo weet het kind altijd dat het zijn of haar koffer is. Ook handig als de koffer meegaat op kamp, of een familievakantie waar veel kinderen bij elkaar zijn. Wil je een koffer zelf ontwerpen? Koffer jongen ontwerp je zelf via NoBoringSuitcases.com. Het is vrij eenvoudig. Kies een van de vele ontwerpen, zoals dino’s, voetbal, of draken. Daarna voeg je de naam van je kind toe aan de koffer. En voilà, een koffer helemaal gepersonaliseerd voor je kind! Ook voor meisjes zijn er leuke ontwerpen zoals eenhoorns, elfjes en prinsessen. Maak jouw volgende vakantie extra speciaal voor je kind met een gepersonaliseerde kinderkoffer!

0