dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Beleef je vakantie keer op keer met een hexagon kunstwerk van je beste plaatjes

By Posted on

Niks is zo fijn als lekker op vakantie gaan en foto’s maken met je digitale camera. Je hele droomvakantie vakkundig op de foto gezet om straks thuis lekker na te kunnen genieten van alle avonturen die je hebt beleefd. Het nadeel is echter dat vandaag de dag bijna niemand meer de moeite neemt om daadwerkelijk zijn foto’s te printen. Al die mooie vakantie herinneringen eindigen op een geheugenkaartje of een harde schijf en worden met een beetje geluk nog een of twee keer bekeken alvorens ze in de vergetelheid geraken. 

Maar wat als je nou eens besluit om je huis op te leuken met je leukste vakantiekiekjes. Dat schilderij in de woonkamer dat je een keer van je oma hebt gekregen heeft inmiddels ook zijn beste tijd wel weer gehad. Er mag best wel eens een keer wat nieuws aan de muur om je interieur te vernieuwen. En wat is een beter idee dan dat met jouw eigen foto’s te doen, waarmee je in staat bent om de mooiste herinneringen van jouw trip voortdurend te herbeleven?

Je mooiste reisherinneringen voor aan de muur

Of het nu gaat om dat mooie portret van dat meisje op het strand in Sri Lanka, de imposante wildernis van Patagonië of die mooie straat foto uit Barcelona met die lange schaduwen tijdens de zonsondergang op die mooie herfstdag. Er zullen ongetwijfeld de nodige pareltjes zitten tussen al die plaatjes die tijdens voorgaande reizen hebt genomen.

Een interessante manier om je kamer op te leuken met verschillende prints, is door middel van een foto op hexagon. Met een fotocollage op verschillende hexxas (zeshoekige print) kun je een uniek kunstwerk voor aan je muur maken, waarvan je jarenlang plezier kunt hebben. De foto’s worden gedrukt op Forex, een kunststof plaat die licht van gewicht is, maar toch erg stevig is. Door de toplaag van het materiaal kunnen jouw foto’s haarscherp worden afgedrukt. 
En als je daarnaast graag bij wilt houden waar ter wereld je allemaal geweest bent, is het misschien een leuk idee om een wereldkaart op canvas te overwegen. Ook voor de kinderkamer zijn er verschillende opties aanwezig, waarmee je ook je kids kunt vertellen over alle verschillende werelddelen en de bijzonderheden die op iedere plek te vinden zijn.

0