dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Alternatieve huwelijksreis

By Posted on

Wanneer men aan het woord ‘huwelijksreis’ denkt, denkt men vaak aan grote witte stranden met een helderblauwe zee waar je hand in hand wandelt met je nieuwe levenspartner. Tropische bestemmingen zoals Bali, Aruba en de Malediven zijn ontzettend populaire huwelijksreis bestemmingen. Maar is zo een huwelijksreis nog wel een bijzondere huwelijksreis of is het inmiddels een beetje ‘been there done that’ en meer iets van de vorige generatie?
Tuurlijk is een luxe romantische vakantie leuk maar er is zo veel meer. Waarom zal je niet eens kiezen voor een alternatieve huwelijksreis? Een alternatieve huwelijksreis kan net zo leuk zijn als een hele dag dobberen op het water. Laten we eerlijk zijn, het is waarschijnlijk vele malen leuker! Wil jij echt een bijzondere huwelijksreis, lees dan vooral verder.

Huwelijksreis alternatief

Op je huwelijksreis leer je elkaar pas echt goed kennen. Je bent samen in een vreemd land, 24/7, kent de omgeving niet. Durf jij echt de uitdaging aan te gaan? Kies dan voor een huwelijksreis alternatief in plaats van de standaard luxe strandvakanties. Bestel samen een backpack en maak een toffe treinreis. Een hele leuke reis is de Transsiberië express van Rusland naar China. In plaats van één bestemming te bezoeken zul je er nu meer bezoeken. Je bent continu on the move, tas in pakken, uitpakken, hotel in checken, uit checken. Go Go Go. Want dat saaie bakken op het strand is en elke avond in het restaurant van het hotel dineren is ook niet meer wat het is geweest. Ga samen het avontuur aan en maak avontuurlijke herinneringen waar jullie later nog met veel plezier op terug zullen kijken.

Combinatie reizen

Wil je toch ook een beetje relaxen tijdens je vakantie, boek dan een combinatie vakantie. De ultieme bestemming voor een combinatie reis is het land Indonesië. Het eiland Bali is bij verreweg het populairste eiland van het land. Begin of eindig daar je reis door een luxe momentje mee te pakken maar ga daarnaast het land verder verkennen en doe verschillende avontuurlijke activiteiten. Van vulkanen beklimmen, zoals Mount Batur, tot de Borobudur tempels op Java bezoeken. Geef je ook op voor een vrijwilligersproject zodat je je actief inzet voor anderen die jullie hulp en steun goed kunnen gebruiken.

Darten op een reiskaart

Je kunt het ook volledig aan het lot overlaten. Maar we moeten je waarschuwen, dat is niet voor iedereen weggelegd. Je kunt een wereld kaart pakken en een beiden een dart gooien. Je reist dan van de ene bestemming naar de andere zonder van te voren een concreet plan te maken. Je moet ook daadwerkelijk naar die plaats gaan. Dus wie weet sta jij ineens op een random boerderij in de Verenigde Staten waar je anders nooit naar toe was geweest en eindig je op een hoge berg in een Turks dorp? Hoe fantastisch zal die reis worden? Maar je moet het avontuur wel aan durven gaan natuurlijk…

0