dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

5 locaties in Frankrijk met villa’s die een zwembad hebben

By Posted on

Wanneer je gaat genieten van een vakantie in Frankrijk, wil je natuurlijk optimaal profiteren van alle luxe. Een vakantie heet niet voor niets een vakantie: het draait allemaal om ontspannen en genieten. En hoe kan dat nu beter dan met een luxe vakantievilla? Spreekt een villa met zwembad je wel aan? Dan kun je op zoek gaan naar tal van luxe vakantiehuizen in Frankrijk met een zwembad. Hier vind je een overzicht van 5 Franse locaties waar jij vakantiehuizen Frankrijk met zwembad kunt huren.

1: De Franse zuidkust

Als er ergens een plek vol luxe is, dan is het wel aan de Franse zuidkust, en dan met name de Côte d’Azur. Hier geniet je niet alleen van zon, zee en strand, maar ook van jouw luxe vakantiehuis. Op deze plek draait het allemaal om luxe en dat betekent dat je hier zeker kunt genieten van een onvergetelijke vakantie. Je kunt aan het strand verblijven, maar je kunt jouw dagen ook doorbrengen in je eigen villa waar je verkoeling kunt zoeken in je zwembad. 

2: In de omgeving van Bordeaux

De vakantiehuizen Frankrijk met een zwembad bevinden zich ook in de omgeving van Bordeaux, aan de kust van zuidwest Frankrijk. Hier kun je genieten van alles wat Bordeaux je te bieden heeft, maar je kunt er ook voor kiezen om te genieten aan het strand. Wanneer je graag een villa met zwembad wilt boeken, ben je in Bordeaux aan het juiste adres. Het mooie Bordeaux is een populaire bestemming en ook de omgeving van deze stad trekt jaarlijks veel vakantiegangers. Je hebt dus genoeg keuze als het gaat om vakantiehuizen.

3: In de Franse wijnstreken

Een wijntje hier, een wijntje daar: de Franse wijnstreken weten als geen ander hoe je het beste uit je vakantie kunt halen. Elzas, Bourgogne, Loire en Languedoc zijn stuk voor stuk prachtige wijnstreken waar je kunt genieten van de natuur, maar ook van de goede wijn. En dit kan allemaal vanuit jouw luxe villa met zwembad.

4: De prachtige Provence

De Provence is een van de mooiste streken in Frankrijk en het is dan ook geen verrassing dat je hier in alle luxe kunt verblijven. Je vakantievilla met zwembad staat voor je klaar in een van de vele mooie bestemmingen: Marseille en omgeving, Avignon en Nice zijn perfecte bestemmingen voor jouw welverdiende vakantie.

5: Genieten aan de Loire

De Loirevallei is een van de mooiste streken in Frankrijk, maar daarnaast ook een van de meest luxe. Je vindt hier prachtige kastelen, leuke plaatsen en mooie natuur. Dit kun je allemaal gaan ontdekken vanuit je luxe vakantievilla met zwembad. Het aanbod is ruim en dat betekent dat je zeker iets zult vinden dat aan je wensen voldoet.

0