dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

3 vakantiebestemmingen waar jij niet aan had gedacht

By Posted on

De wereld heeft je tal van prachtige plekken te bieden! Ga eens buiten Europa op vakantie en verken andere continenten. Denk aan een reis naar Argentinië, Colombia of bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Botswana. Dergelijke reizen zullen je een onvergetelijke ervaring opleveren! Onderneem de reis samen met je partner, of trek alleen door deze landen. Een backpack kan voldoende zijn om de tijd door te komen. Onderweg zal je verschillende reispartners ontmoeten. In dit artikel zetten we drie vakantiebestemmingen op een rijtje, waaraan jij wellicht nog niet gedacht had! 

#1: een vakantie naar Tanzania boeken 

Een van de bestemmingen waaraan je wellicht niet gedacht hebt is Tanzania. Dit land raakt steeds meer in trek. Naar Tanzania reizen vergt de nodige voorbereidingen. Welke vaccinaties moet je halen? Hoe kom je het land binnen en wat heb je hiervoor nodig? Enzovoorts. Een organisatie als ExperienceTravel heeft een ruime ervaring in het organiseren van vakanties naar landen als Tanzania. Kijk eens op hun website om te zien wat zij voor je kunnen betekenen! Wil je het helemaal onvergetelijk maken? Overweeg dan een stuk van de Kilimanjaro te beklimmen. 

#2: op reis naar Zuid-Amerika 

Neem een vakantie van een maand of nog wat langer op bij je werkgever en vertrek voor een vakantie naar Zuid-Amerika. Dit continent heeft je tal van prachtige bestemmingen te bieden. Daarbij kun je met interne vluchten relatief makkelijk van het ene naar het andere land reizen. Breng een bezoek aan landen als Colombia, Argentinië en Brazilië. Net als bij een reis naar Tanzania is het ook in dit geval belangrijk om vooraf de nodige voorbereidingen te treffen. Niet ieder van deze landen is even veilig. Laat je vooraf informeren over de mooiste plekken in de verschillende landen, die je met een gerust hart kunt bezoeken. 

#3: een reis door Oost-Europa maken 

Voor een onvergetelijke vakantie hoef je niet altijd naar een land buiten Europa te gaan. Waar veel vakantiegangers richting het zuiden van Europa trekken, heeft ook het oostelijk deel van ons continent veel te bieden. Daarbij is het hier in de zomermaanden niet veel koeler dan in een land als Frankrijk of België. Breng een bezoek aan landen als Polen, Tsjechië, Hongarije en Roemenië. Het zijn landen met een duidelijk herkenbare eigen cultuur. De gezellige pleinen in plaatsen als Krakau en Boedapest zullen je met open armen ontvangen! Op welk terras geniet jij van je eerste lokale drankje? 

0