dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Ontdek het ongerepte Afrika tijdens een rondreis door Mozambique en Zambia

By Posted on

Ben je toe aan een fascinerende vakantie? Zuid-Afrika is dé bestemming voor safariliefhebbers en avonturiers. Tijdens een rondreis Zambia of rondreis Mozambique geniet je met volle teugen van de natuur en bezoek je de mooiste safariparken. Behalve trips naar wildparken en adembenemende landschappen, word je in deze landen ook hartelijk ontvangen door vriendelijke mensen. Laat je daarom verrassen door de schoonheid van Zambia en Mozambique en kies voor een rondreis door Zuid-Afrika.

Zambia: de ultieme safaribestemming

Zambia is vooral bekend vanwege de Victoria Falls, maar het land heeft veel meer in petto. Bij een rondreis Zambia bezoek je vanzelfsprekend eerdergenoemde watervallen, maar reis je ook af naar South Luangwa National Park. Het behoort tot de mooiste parken van Afrika en is bekend vanwege de grote hoeveelheid luipaarden die hier vertoeven.

Tanganyikameer en Mosi oa Tunya Park

Het Tanganyikameer in het noorden van Zambia, oefent een grote aantrekkingskracht uit op toeristen. Kajakken, vissen, wandelen langs de waterkant, het is allemaal mogelijk bij dit meer. Bovendien is de lokale bevolking zeer gastvrij. Droom je er al jaren van om zebra’s, giraffen en olifanten in levenden lijve te zien? Het Mosi oa Tunya Park aan de Zambezi-rivier maakt beslist veel indruk, vooral ook omdat je hier de ernstig bedreigde witte neushoorn aantreft.

Mozambique: een eindeloze kustlijn en een ongerept binnenland

Mozambique is enorm in trek bij het maken van een rondreis in Zuid-Afrika. Dit heeft alles te maken met de bountystranden en de fascinerende onderwaterwereld. Laat je verrassen door walvissen, dolfijnen en haaien. Er is van alles te zien langs de duizenden kilometer lange kust. Breng daarnaast een bezoek aan het paradijselijke eiland Magaruque, een spectaculair snorkelgebied.

Bezoek Nationaal Park Gorongosa en de hoofdstad Maputo

Tijdens je rondreis Mozambique loont het ook om het binnenland in te trekken. Reis af naar Nationaal Park Gorongosa, waar je kennismaakt met allerlei Afrikaanse dieren. Een rondreis Mozambique brengt je ook bij de hoofdstad Maputo, een plek waar meerdere bouwstijlen samenkomen. Wandel naar de brug die Maputo naar Katembe leidt, de grootste hangbrug van Afrika of breng een bezoek aan het Portugese fort.

Beleef een onvergetelijke vakantie in Zambia en Mozambique

Een rondreis maken die voor altijd in je geheugen gegrift staat? Zuid-Afrika heeft zoveel moois voor je in petto. Stel je reis naar Zuid-Afrika niet langer uit, maar boek online een vakantie naar Mozambique en Zambia!

0