dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Hoe vind je goedkope vluchten voor je volgende vakantie?

By Posted on

Vliegtuig tickets zijn vaak de duurste uitgave van een vakantie en dus is het de moeite waard om te kijken hoe je deze zo goedkoop mogelijk kunt vinden. Zo kan het zijn dat je een stuk goedkoper kunt vliegen vanuit het buitenland, terwijl bepaalde vliegtuigen, zoals die in Keulen, voor de meeste van ons niet per se veel verder zijn… en daarnaast kun je erg makkelijk parkeren Keulen airport. Hieronder delen we meer tips met je om goedkope vluchten te vinden, waar ter wereld je ook naartoe wilt vliegen.

Weet waar je moet zoeken naar goedkope vluchten en organiseer dit goed

Veel van de budgetmaatschappijen staan ​​niet op grote vergelijkingssites voor vluchten zoals Kayak, Expedia of Orbitz. Controleer ze echter wel ter vergelijking, maar kies je vluchten uiteindelijk via Skyscanner. Dit biedt het breedste aanbod van luchtvaartmaatschappijen en een aantal handige tools om de beste deals te vinden als je flexibel bent, wat betreft je locatie of data. Je kunt hier zelfs prijzen voor lang parkeren vergelijken, zoals voor airea parking Keulen

Hoewel we een grote fan zijn van Skyscanner en denken dat het meestal de beste zoekmachine is voor goedkope vluchten, is geen enkele website altijd perfect. Probeer daarom altijd een ​​combinatie van zoekmachines voor vluchten om ervoor te zorgen dat je niets mist. Er lijkt er niet één te zijn die 100% van de tijd de goedkoopste vlucht geeft.

Als je de goedkoopste vluchten wilt vinden en het niet erg vindt om aansluitende vluchten en soms langere tussenstops te maken, ga dan naar Kiwi.com: ze zijn geweldig in het combineren van vluchten van goedkope luchtvaartmaatschappijen om je voor veel minder te brengen waar je maar wilt .

Of je nou een verre reis maakt, of een stedentrip; als het even kan, vraag dan de lokale bevolking om tips om ook goedkope vluchten te krijgen! Vooral op minder populair geboekte routes en/of in afgelegen regio’s kunnen er andere manieren zijn om goedkopere vluchten te krijgen (offline aanbiedingen via lokale reisbureaus bijvoorbeeld) of er kunnen kleine lokale luchtvaartmaatschappijen zijn die niet worden vermeld in online zoekmachines voor vluchten zoals Skyscanner.

Als je geen contacten hebt in het land, probeer dan een platform zoals Facebook-groepen om de lokale bevolking of mensen met meer kennis van je bestemming om advies te vragen. Als je kleine luchtvaartmaatschappijen vindt, zelfs als ze in een boekingstool staan, loont het vaak de moeite om de website van de luchtvaartmaatschappij zelf te controleren. De website heeft mogelijk exclusieve online aanbiedingen die zelfs niet gevonden worden in de goedkoopste zoekmachine voor vluchten. Dubbelchecken loont!

0