dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

Een huwelijksreis naar Hawaii boeken, wat zijn de mogelijkheden?

Ga op huwelijksreis naar Hawaii

Je bruiloft is waarschijnlijk één van de meest mooie dagen uit je leven. De dag waar je maanden naar toe hebt geleefd zul je feestelijk in gaan en je zult eindelijk officieel het ja woord aan de liefde van je leven geven. Na zo een bijzondere dag met vrienden en familie hoort natuurljk ook een hoop qualitytime samen om jullie nieuwe verbondenheid met elkaar te vieren. En dit doe je natuurlijk het beste met jullie eigen honeymoon; de huwelijksreis naar een prachtig tropisch en exotich oord.

Waarom een huwelijksreis naar Hawaii boeken?

Er zijn wereldwijd veel bestemmingen waar je uit kunt kiezen maar je wilt natuurlijk wel een mooie en romantische bestemming waar je heerlijk kunt genieten van elkaar. En wat is er nu perfecter dan Hawaii? Een tropisch eiland bestaande uit 5 verschillende county’s die elk over hun eigen schoonheden beschikken en om verschillende redenen een bezoek waard zijn. Deze county’s worden ook gezien als ‘mini eilanden’ die tot Hawaii behoren. In totaal zijn er echter 137 mini eilanden die tot Hawaii behoren maar niet elk eiland is geschikt voor een huwelijksreis op Hawaii. Een huwelijksreis naar Hawaii boeken zal er gegarandeerd voor zorgen dat jullie een heerlijke reis zullen hebben. Wat met een azuurblauwe oceaan, prachtige natuurgebieden en ultra luxe resorts heb je alles in handen om de meest mooie en romantische huwelijksreis tegemoet te gaan.

Wanneer je een huwelijksreis naar Hawaii maakt zijn er natuurlijk ook een aantal handige tips die wij je willen meegeven. Want welke eilanden kun je het beste bezoeken tijdens je huwelijksreis op Hawaii en welke activiteiten zijn er te ondernemen?
We gaan het je allemaal vertellen!

1. Geniet van de rust en romantiek op Molokai en Lanai

Een huwelijksreis naar Hawaii is waarschijnlijk een droom die uitkomt. Wanneer je dit prachtige eiland bezoekt zijn er twee eilanden die je echt niet over mag slaan.

Lanai

Molokai en Lanai zijn de kleinste eilanden van Hawaii die geschikt zijn voor een huwelijksreis. De eilanden zijn niet heel toeristich en hebben beide een heerlijke romantische vibe. Beide eilanden beschikken over verschillende romantische resorts die zich vooral richten op hun ‘honeymoon toeristen’. Het eiland Lanai richt zich vooral op hun mooie natuur. Zo kun je bijvoorbeeld ananasplantages bezoeken en hier verschillende workshops volgen.
Het eiland Molokai richt zich meer op historische bezienswaardigheden en is perfect voor het opsnuiven van de lokale cultuur en meer over de geschiendenis van Hawaii te leren.

Molokai

2. Ga voor de perfecte strandvakantie op Kauai

Kauai

Wil je liever heel de dag badderen in de zee en genieten van bounty witte stranden? Dan is het eiland Kauai echt iets voor jullie. Het strand wordt omringd door prachtige torenhoge rotskliffen waardoor je een romantisch en afgeschermd gevoel krijgt wanneer je op dit strand aan het zonnen bent. Tip: Huur een auto en rijd langs de Na Pail Coast de bergen in. Je zult verschillende gave uitkijkpunten tegenkomen die je stuk voor stuk een oogverblindend uitzicht over het gehele eiland zullen bieden. Met zo een idyllische achtergrond kun je de mooiste foto’s nemen. De locatie is werkelijk waar perfect voor alle huwelijksreis kiekjes!

Kauai Hawaii Canyon

3. Het eiland dat de over alles beschikt: Hawaii

Een huwelijksreis huwelijksreis Hawaii is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Hawaii zelf! Hawaii wordt ter plaatse ook wel het grote eiland genoemd ; ‘The Big Island’. Het is het hoofdeiland waar alles gebeurd. Je hebt er prachtige stranden maar ook een echt stadsleven. Als jullie heerlijk uit eten willen om vervolgens ook te gaan stappen is ’the big island’ the place to be. Ook beschikt Hawaii over veel verschillende natuurparken die een bezoek meer dan waard zijn. Zo kun je in deze parken onderandere vulkanen beklimmen en de vulkaankraters bewonderen onder begeleiding van een lokale gids. Ook zijn er vele rijstvelden en parken die gericht zijn op speciale tropische flora en fauna die je kunt bezoeken. Wil je de échte Hawaii sfeer voelen dan moeten jullie de beroemde watervallen bezoeken. Deze kun je vinden aan de Hamakua Coast. Tip: Neem pokébowls mee, die zijn inmens populair in Hawaii, en ga picknicken bij de watervallen. Een fles wijn er bij en romantischer kan het haast niet.

Als je Hawaii bezoekt voor je huwelijksreis is het zeker de moeite waard om te gaan eilandhoppen. Bij een huwelijksreis naar Hawaii boeken is het daarom ook aan te raden om verschillende accommodaties op verschillende eilanden te boeken zodat je al het moois van de verschillende eilanden mee kunt pikken. Een huwelijksreis Hawaii zal een onvergetelijke ervaring worden, pak jij je koffers alvast in?

0