dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

De drie mooiste natuurlijke baden voor je op een rijtje

By Posted on

Moedernatuurs mooiste natuurbaden

Of je nu op vakantie gaat of even een weekendje ertussen uit gaat, wat je nooit vergeet is jouw zwemkleding. Deze heb je altijd bij je, zonder er eigenlijk over na te denken weet jij dat als de gelegenheid er is om te zwemmen, jij deze neemt. En waarom zou je dat ook niet doen? Een lekkere duik in het zwembad of in de zee; heerlijk!

Sommigen gaan zelfs op zoek naar de perfecte bikini, want ja je bent op vakantie en dat betekent; selfie time! Ook bij het uitkiezen van een hotel kijken mensen vaak naar alle faciliteiten waaronder het zwembad. Ondanks er een scala is aan man-made zwemplaatsen, heeft moedernatuur ook haar natuurlijke badplaatsen die vaak genoeg niet eens kunnen concurreren met de andere soort zwemplaatsen. De mooiste natuurlijke baden zijn niet alleen mooi om te zien maar ook rustgevend en een paradijs. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen in de jungle. Nooit aan gedacht? Het kan allemaal! Bezoek een natuurlijk bad en ontdek het mooie ervan voor jezelf. Hier heb je de drie mooiste natuurlijke baden. Deze geven je het gevoel dat jij je even niet op de aarde bevindt. Toch heel mooi hoe moedernatuur ons dit gevoel kan geven en tegelijkertijd ook de gelegenheid om haar schoonheid te bewonderen.

To Sua Ocean Trench

Plaats: Upolu Eiland, Somoa
Dit natuurlijk bad geeft het gevoel van zwemmen in de jungle. Dit bad is geweldig voor een iedere natuurliefhebber. Er is een houten trap aangelegd die je toegang biedt tot de negen meter diepe To Sua Ocean Trench. Het water heeft het hele jaar door de perfecte temperatuur. Je kan ook genieten van een leuke wandeling in de omgeving. Dichtbij is er ook een mooi wit strand. Deze ligt op een paar minuten rijden. De hele omgeving zal je tot rust brengen.

Grotta Della Poesia

Plaats: Pluglia, Italië
Heb je zin in wat romantiek? Bezoek een natuurlijk bad die dit gevoel bij je opwekt. Grotta Della Poesia betekent grot van de poëzie. Het is schitterend en het glashelder water heeft een tropisch temperatuur. Het mooie ervan is ook dat het bezoeken van de mooiste natuurlijke baden ook in Europa kan! Een oude legende vertelt dat dit de badplaats was van een mooie Italiaanse prinses. Extra romantisch om je geliefde hier naartoe mee te nemen.

Devil’s Pool

Plaats: Zambia
Voor de echte daredevil die niet alleen van een schitterend zicht houdt maar ook on edge wil leven, is de Devil’s Pool een must om te zien. De Victoria watervallen zijn de grootste watervallen ter wereld. Per minuut stort er meer dan 500 miljoen water van de top van de waterval. De Devil’s Pool kreeg haar naam vanwege het feit dat je het gevoel krijgt elk moment van de klif te kunnen vallen.

1