dashblog logo
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4288"]

De beste attracties in Barcelona

By Posted on

Barcelona is een van de meest bezochte steden in Europa en het Middellandse-Zeegebied en trekt jaarlijks meer dan 11 miljoen internationale toeristen. Als het grootste stedelijke gebied van Spanje heeft het een goed ontwikkeld transportsysteem, waaronder metrolijn 1, die 5,1 miljoen passagiers per dag bedient. Deze prachtige stad heeft veel toeristische attracties die je moet bezoeken als je erheen gaat. Je kunt een stedentrip Barcelona maken om elke plek in deze stad te verkennen. Hier zijn een aantal prachtige bestemmingen die je moet bezoeken in Barcelona:

Gaudi’s Barcelona

Je kunt een bezoek brengen aan de Sagrada Familia en Park Guell, die zijn ontworpen door Antoni Gaudi, een beroemde architect uit Barcelona. Gaudi werd geboren in 1852 en stierf in 1926. Hij creëerde sculpturen en gebouwen in Barcelona die bekend staan ​​om hun unieke stijl die gotische, art nouveau en Moorse design elementen combineert. De Sagrada Familia is een van zijn beroemdste werken die sinds 1882 in aanbouw is en nog steeds niet af is. het is sinds 2005 uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Het zal naar verwachting in 2026 worden voltooid, wat samenvalt met zijn 100e verjaardag. Het is aan te raden om deze plek te verkennen door een stedentrip te boeken bij Holidayguru.

Strand van Barceloneta

Het strand van Barceloneta is een van de meest populaire stranden van Barcelona. Het is gelegen aan de kust van de wijk Barceloneta. Het strand van Barceloneta is omgeven door palmbomen en andere planten die het een exotisch gevoel geven. Dit strand bestaat uit een loopbrug en verschillende dekken met houten banken waar mensen kunnen zitten en genieten van hun tijd op het strand. Het strand heeft ook verschillende restaurants waar bezoekers kunnen genieten van hun maaltijden met een mooi uitzicht op zee.

Las Ramblas

Las Ramblas is een van de beroemdste straten van Barcelona met zijn kleurrijke gebouwen. Deze straat strekt zich ongeveer 1 kilometer uit langs de Middellandse Zeekust. Er zijn veel winkels die souvenirs en andere interessante artikelen verkopen tegen redelijke prijzen. Er zijn ook verschillende restaurants waar je de lokale keuken kunt proberen of zelfs kunt genieten van een drankje terwijl je naar live muziek luistert! Je hebt hier altijd wat te doen.

0